Vesi-Masa Oy

Vesi-Masa Oy

Orioninkatu 11 A

00550 HELSINKI

P.0400-801 801

Y-0970663-2

© Vesi-Masa Oy 2016

 

PUTKIVUOTOJEN PAIKALLISTAMISET


Kiinteistössä on syytä epäillä putkivuotoa, kun lämmitysjärjestelmän paineet alenevat. Oireita mahdollisesta putkivuodosta ovat myös vedenkulutuksen lisääntyminen, rakenteissa ilmenevät kosteusvauriot, ummehtunut haju, sokkeleiden kastuminen, parkettien tummuminen yms. Pienet vuodot jatkuessaan pitkiä aikoja aiheuttavat yleensä suuremmat vauriot. Mitä aikaisemmassa vaiheessa vuoto saadaan paikallistettua ja korjattua sitä pienemmillä kustannuksilla ja kuivaustoimenpiteillä päästään.
Käytössämme on useita eri menetelmiä, jotka mahdollistavat vuodon paikallistamisen eri putkimateriaaleista.


Analysointimenetelmä elektronisella mittauslaitteistolla (analysaattorilla) perustuu vuodon aiheuttaman värähtelyn (äänen) voimakkuuseroihin putkiston eri kohdissa. Soveltuu metalliputkille.Voidaan suorittaa normaaleissa käyttöolosuhteissa.


Ilmaisinkaasutekniikka.                                                  Voidaan käyttää lämmitys-, lattialämmitys-, katulämmitys-, maalämpö- ja käyttövesiputkissa. Soveltuu kaikille putkimateriaaleille, myös muoviputkille. Edellyttää vuotavan putkiosuuden tyhjentämistä vedestä tai muusta nesteestä. Soveltuu myös rakenteiden tiiveyden testaukseen.

putkivuotoputkivuodot

Yritys Henkilöstö referenssit